ServicesShërbimet

image

Kompania jonë operon prej disa vitesh në treg dhe bashkëpunon me disa prej bizneseve më në zë të cilët kanë gjetur cilësinë, korrektësinë dhe shërbimin maksimal.

01
image

Rroshi ka akses në vende të ndryshme të Europës për të marrë produktet më cilësore dhe për ti integruar ato në Shqiperi.

03
image

Biznesi ynë përveç mallrave me shumicë, gjithashtu ofron edhe shërbimin e tregtisë me pakicë për të gjithë klientët që besojnë në produktet dhe në cilësinë që ne ofrojmë.

02
image

Bashkëpunimi ynë me shtetet e ndryshme ka si strategji të ofrojë cilësi maksimale dhe produkte të sigurta.

04

Jeni të interesuar për bashkepunim? Mos hezitoni të na kontaktoni!

Qumesht per Makiato, Kafe, Kapucino. RROSHI & CO, Prodhues & Distributor i Kremit për Kafe Milbar, partneri më i mirë për baristët.