MILBAR Qumesht per Makiato, Kafe, Kapucino. RROSHI & CO, Prodhues & Distributor i  partneri më i mirë për baristët.

Qumesht per Makiato, Kafe, Kapucino. RROSHI & CO, Prodhues & Distributor i Milbar, partneri më i mirë për baristët.

Kompania “Rroshi & Co  shpk”, është themeluar në Shkurt të vitit 2014, lokacioni i të cilit është në Tiranë dhe përkatësisht është e pozicionuar në tregun “Agro – Ushqimor”.

Kompania proçedon në një spektër të gjerë të tregtimit të produkteve ushqimore si:
– Shitje me shumicë
– Shitje me pakicë
– Import
– Rrjet distribucioni

Kompania “Rroshi & Co shpk”, është themeluar në Shkurt të vitit 2014, lokacioni i të cilit është në Tiranë dhe përkatësisht është e pozicionuar në tregun “Agro – Ushqimor”.

Kompania proçedon në një spektër të gjerë të tregtimit të produkteve ushqimore si:
– Shitje me shumicë
– Shitje me pakicë
– Import
– Rrjet distribucioni

Kompania “Rroshi & Co  shpk”, është themeluar në Shkurt të vitit 2014, lokacioni i të cilit është në Tiranë dhe përkatësisht është e pozicionuar në tregun “Agro – Ushqimor”.

Kompania proçedon në një spektër të gjerë të tregtimit të produkteve ushqimore si:
– Shitje me shumicë
– Shitje me pakicë
– Import
– Rrjet distribucioni

Kompania proçedon në një spektër të gjerë të tregtimit të produkteve ushqimore si:
– Shitje me shumicë
– Shitje me pakicë
– Import
– Rrjet distribucioni

Kompania proçedon në një spektër të gjerë të tregtimit të produkteve ushqimore si:
– Shitje me shumicë
– Shitje me pakicë
– Import
– Rrjet distribucioni

Markë Ekskluzive

MILBAR

Krem per kafe Milbar, partneri më i mirë për baristët profesionist. Ideal për krijimin e një shkume kremoze. Tempratura ideale për krijimin e kafes dhe kapuçinos varion nga 55℃ deri në 65℃​

image
image
image

Jeni të interesuar për bashkepunim? Mos hezitoni të na kontaktoni!