Rreth Nesh

RROSHI & CO

Kompania “Rroshi & Co  shpk”, është themeluar në Shkurt të vitit 2014, lokacioni i të cilit është në Tiranë dhe përkatësisht është e pozicionuar në tregun “Agro – Ushqimor”.

Kompania proçedon në një spektër të gjerë të tregtimit të produkteve ushqimore si:
– Shitje me shumicë
– Shitje me pakicë
– Import
– Rrjet distribucioni

Kompania bashkëpunon prej 7 vitesh tashmë për subjekte të ndryshme në Tiranë si: markete, supermarkete, bare, restorante, hotele , si dhe kompani pastrimi.

RROSHI & CO - Produkte Ushqimore me Shumicë dhe Pakicë, Import dhe Rrjet Distribucioni ne te gjithe Shqiperine
7+

Vite Eksperiencë

CFARE OFROJME

Shërbimet Tona

image

Kompania jonë operon prej disa vitesh në treg dhe bashkëpunon me disa prej bizneseve më në zë të cilët kanë gjetur cilësinë, korrektësinë dhe shërbimin maksimal.

01
image

Rroshi ka akses në vende të ndryshme të Europës për të marrë produktet më cilësore dhe për ti integruar ato në Shqiperi.

03
image

Biznesi ynë përveç mallrave me shumicë, gjithashtu ofron edhe shërbimin e tregtisë me pakicë për të gjithë klientët që besojnë në produktet dhe në cilësinë që ne ofrojmë.

03
image

Bashkëpunimi ynë me shtetet e ndryshme ka si strategji të ofrojë cilësi maksimale dhe produkte të sigurta.

04
RECENT WORK

We blend business ideas to create something awesome.

30+ years experience in business and finance consulting, IT solutions, and working with 5k+ clients over the world. Creation timelines for the digital consulting business theme 2021.

CFARË OFROJMË

Shërbimet Tona

1

SHUMICË

Kompania jonë operon prej disa vitesh në treg dhe bashkëpunon me disa prej bizneseve më në zë të cilët kanë gjetur cilësinë, korrektësinë dhe shërbimin maksimal.
2

PAKICË

Biznesi ynë përveç mallrave me shumicë, gjithashtu ofron edhe shërbimin e tregtisë me pakicë për të gjithë klientët që besojnë në produktet dhe në cilësinë që ne ofrojmë.
3

IMPORT

Rroshi ka akses në vende të ndryshme të Europës për të marrë produktet më cilësore dhe për ti integruar ato në Shqiperi.
1

RRJET DISTRIBUCIONI

Bashkëpunimi ynë me shtetet e ndryshme ka si strategji të ofrojë cilësi maksimale dhe produkte të sigurta.

Markë Ekskluzive

image

Krem për kafe Milbar, partneri më i mirë për baristët profesionist. Ideal për krijimin e një shkume kremoze. Tempratura ideale për krijimin e kafes dhe kapuçinos varion nga 55℃ deri në 65℃

Produkte të Tjera

Testimonials

Whats our customers saying about us

Contact

Let us help your business to move forward.